Zoom kiegészítés előadóknak

Az előadások 12 perc hosszúak, amelyet 3 perc kérdés követ.

A PPT diasorát kérjük angol nyelven készítsék el, az előadás nyelve magyar vagy angol lehet, ezt az előadók maguk válasszák meg.

A poszter prezentációk 3 perc hosszúak, amelyket 2 perc kérdés követ.

A posztert prezentálóknak lehetőségük van posztert készíteni és azon navigálni bemutatójuk során vagy egy pár diás PPT-t készíteni és azon keresztül bemutatni munkájukat.

A poszter szekcióban előadókat kérjük, hogy poszterüket, vagy diasorukat március 29. éjfélig töltsék fel az alábbi oldalra: https://drive.google.com/drive/folders/1G9QW5Lp-cK-idQb1_U73ZEnnlplufIQx?usp=sharing

Poszterük/ diasoruk természetesen csak a konferencia ideje alatt lesz elérhető.

 

További útmutatás:

A kérdéseket a chat ablakban lehet feltenni, amelyet a levezető elnök fog felolvasni az előadást követően. Minden előadót kérünk, hogy a reggeli tájékoztatónál és a szekciója előtti szünetben már legyen jelen!

Első lépésként megkérjük az előadókat, hogy nyissák meg előre az előadásukat, még mielőtt ők következnének!

Miután az online megbeszélés elindult és a levezető elnök felkonferálta a következő előadást, az előadónak a következők a teendői:

1. A szervezők megszüntetik az előadó mikrofonjának némítását, így az előadó már hallhatóvá válik. Ezt a szervezők szóban jelezni fogják az előadónak.

 

 

2a. Az előadó használja a Zoom-ban a „Share screen” gombot (pirossal jelölve).

 

2b. Válassza ki a PowerPoint vagy PDF előadását, majd nyomja meg a „Share” gombot (pirossal jelölve). Minden előadót kérünk, hogy az előadása már előre legyen megnyitva a számítógépén!

 

 

2. A Power Point-ban indítsa el a diavetítést. (F5 billentyű megnyomásával vagy a Diavetítés/Az Elejétől lehetőséggel, vagy a bekarikázott gomb segítségével). PDF előadás esetén a Ctrl+L billentyűkombinációval, vagy a Nézet/View – Full screen mode/Teljes képernyő mód kiválasztásával az Acrobat Readerben.

 

3. Ha előadás közben nem egérrel szeretne mutatni, kérjük használja a Power Pointba beépített lézermutatót, ami a jobb alsó sarokban kapcsolható be (piros körrel jelölve).

 

 

4. Amint előadásának és a kérdéseknek vége, kérjük állítsa le a képernyőmegosztást a „Stop share” gomb megnyomásával (piros körrel jelölve).

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Back To Top